East Coast Riders MC - Stockholm

-
E-Mail

   

Click here for english

Guestbook

Events 2012

Events 2011

Events 2010

Lucia Party 12/12 2009 Pictures

Events 2009

Lucia Party 13/12 2008 Pictures

Events 2008

Events 2007

Events 2006/2005/2004/2003

Pictures 2005

Pictures 2004

Old Pictures

1993 startades Sapan Choppers Bromma i ett garage i Sundbyberg. Lokalen blev för liten och efter ett år av sökande, hittades ett bergsrum i Stora mossen. Lokalen byggdes upp efter behoven som fanns då och har under årens lopp ändrat skepnad några gånger.

1995 stötte vi på ett schysst hojgäng i form av East Coast Riders MC från Småland och upptäckte att vi hade likartade värderingar om det mesta. Det ena gav det andra och plötsligt fann vi oss själva åkandes mot Kalmartrakten titt som tätt. Nu märktes det att vi hade mycket gemensamt och djävligt kul ihop. Vi började efter något år diskutera ett samarbete som sakta växte fram ur en ömsesidig respekt för varandras sätt att vara och fungera. Sapan Chopper stod och stampade på samma fläck och det behövdes en nytändning! Styrelsen hade en vision om en sammanslagning av klubbarna. Efter 2 år av möten och krav som skulle uppfyllas, kom äntligen dagen då vi fick våra East Coast Riders MC västar.

 

 


Utanför klubblokalen i Bromma

Den 7:e februari var dagen för vår stora sammanslagningsfest. Den gick av stapeln i nya avdelningen, East Coast Riders MC Stockholms, lokaler. Festen startade fredag och följdes av nya västar och champagnefrukost på lördagmorgonen. Dagen ägnades åt limosineåkning och bastubad med lunch, följt av en klubbmiddag. På kvällen kom inviterade gäster och ingen gick nykter därifrån. Det hela var en mycket lyckad tillställning. Vad vi nu lyckats med är att gjuta nytt blod i de båda klubbarna och dra nytta av en lång och fin hojbyggartradition.

ECR mitt i vardan´
 
 


Gruppfoto på Krillans fiskar - "Henrik -o- Gädda

I baren på väg till ??


Bullen tar sig en lur
"han glömde bara gå lägga sig"

Funderingar i baren


Bar utan gäster


Barkväll i grottan
"farbror Stål övervakar"

En drink i baren och klubbmiddag på Broncos


Krillan o Matte dricker öl hos Logards MC


"ibland somnar man i baren"

 


Zandra, Putte, nn, Och en glad Bullen på Party
"plats har vi glömt"

En bike och en biker!

Hmm Det skulle nog stå "Tuborg" i stället!

"Alltid redo" Våra spättors motto!

 

   
Och som en gammal filosof sade: "Människan har alltid haft och kommer alltid ha ett behov av att växa sig starkare och ta lärdom, den dagen då människan slutar växa och förnya sig, då dö människan ut". Med denna lilla historia vill vi avsluta med att hälsa alla hojklubbar Välkomna in på en öl när vägarna går förbi Stockholm. Skratta, åk och ha roligt.

Freja Freaks på besök
Fredde - Jonne - Lången o Micke